Wednesday, 24 October 2012

Mama BUSUK !

            



Thank busuk buad pic ni , hahaha , lawa3 !! SUKE3!!  . Sayang mama busuk !! 

Monday, 23 July 2012

SNAP PIC AT MELAKA ^^





                                                             

 MELAKA 2012









                       
                     

 

Saturday, 21 July 2012

KENAPA KAU BERUBAH ?

Aku sayang sangat2 kat capital R tapi tak tahu lahh kenapa dia tetiba berubah . Dia tak paham aku and dia tak macam dulu . Kadang2 aku tak tahu ape salah aku kat dia sampai dia buad aku macam ni .If aku ada masalah , aku mintak maaf . Please jangan buad aku macam ni . Aku tak pernah nak marah kau , aku just nak kau tahu ape aku rasa and ape yang aku nak kau tahu pasal aku . Tapi kau tak pernah nak faham , kenape susah sangat kau paham  ?. Aku tahu kau sad bila baca and dengar apa yang aku cakap , tpi aku tak ada niat nak buad semua tu . Aku just nak kau jadi capital R yang dulu . JUST THAT !! . Semalam aku ada text kau dan aku ada cakap yang "Kadang2 aku rase aku ni dah macam kawan kau c0z layanan and perangai kau buad aku macam bukan special. "Better aku jadi kawan daripada special c0z sama jea layanan dia " . 


Then kau replay kau cakap , "okay , kita kawan and goodnight kawan " . Kau tahu tak ape yang aku rase ? Aku rase kecewa c0z text yang aku send kat kau , kau tak pernah paham lansong . Just pikir yang negatif . Malam tu aku kecewa sangat2 . Aku terima dengan semua jawapan kau . Aku terima kau anggap aku kawan . Aku just hope yang 1 day kau akan paham ape yang aku cuba cakap dulu and cuba buad . Aku memang tak pernah anggap kau as friend , aku tak pernah sesekali kurang kasih sayang aku kat kau . Aku sentiasa sayangkan kau tapi kenape kau tetibe berubah jadi macam ni ? T_T


                    
   I MISS YOU CAPITAL R !!  

Friday, 29 July 2011

PUASA IS COMING !! ^^

Perhh .. lame x edit blog .. tau2 dahh nak puase dahh en . hehhe ... Isnin nie , insyallah kita akan menyambut bulan ramadan .. So , puase lahh ye .. jgan nak ponteng2 puase lak yea :D ... OKELAHH , nak tido , papai

Wednesday, 1 June 2011

CUti -CUti :D

HUHU.. jap g nak g jalan2 wif family .. Tak tau r nak g mane maybe g melancong kot :D ..
x sbr lahh pulak nak g .. Haiz !! lawa tol bersiap2 .. Cepat lahh sikit My Mother Oi .. hahaha .. Hope aku enjoy and having fun mase kat sne nanti :D .. FOR My Grandma pulak , HAPPY BIRTHDAY YANG KE 70 TAHUN YE .!! hehe .. Hope Grandma panjang umor !! AMIN ... CUTI nie untok celebrate Grandma punye Birthday .. Hope grandma happy too k .. :D ..

Sunday, 29 May 2011

HAPPY HOLIDAY !!

HAPPY HOLIDAY ALL :D. Hope you all enjoy wif your holiday :) ..Tapi jngan lupe plak kepada orang yan bakal amik  SPM and PMR ..Study jangan tak study !! haha ..CUti cuti jugak , tpi study tetap kene buad juagk  HAHAha .. Kepada sesiapa yang cuti nie balik kampung , jangan plak g sungai mandi sakan .. Nanti lemas , xsempat pulak amik SPM or PMR HEHEhee .. Hope you all happy wif your holiday ye :D 


HAPPY HOLIDAY SEMUA !! :D